Запечатай мига! Остани завинаги в него!

Фенове на екстремните спортове, внимание! Искате да заснемете любимите си луди преживявания, за да останат освен в душата, и на компютъра? На помощ веднага идва GOX Sport 60 WiFi.

Компактната и удобна камера е предназначена специално за запечатване на вашите екстремни моменти, и то с Full HD резолюция - 1920х1080.

Поставете камерата в специалния кейс, който я прави водоустойчива и вече можете дори да се гмуркате с нея. USB, G-sensor, микрофон и високоговорител допълват списъка с всички екстри на камерата. Цветния екран е с диагонал 1.5 инча, има си и слот за карта памет до 32 GB.

Симпатичната хрумка на създателите е вградения WiFi, който позволява управлението на камерата от смартфон. Идейно, нали? Купувайки си GOX Sport 60 WiFi, получвате още и водоустойчив калъф с каишка и скоба, скоби за велосипед и за камера, както и мултифункционална скоба, каишка за каска, различни връзки, зарядно и USB кабел. Изобщо, пълен комплект, че и отгоре!
 


 

Докато караш велосипед, ски или сноуборд, катериш се, спускаш се, скачаш с бънджи, яздиш или просто си излязъл на излет – снимай и запечатай тези прекрасни мигове! А после ги сподели и с приятелите си. Камерата е подходяща за всички видове outdoor дейности, че дори може да си я вземеш и на плажа.

Ако си готов за наистина екстремни преживявания и ти липсва само камерата, цъкни ТУК и виж по-подробно това толкова добро предложение!

Етикети: